Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ebru Gündeş Alara Zarrab - Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş, Kızı Alara ile Birlikte New York ... - Abd'nin i̇ran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan new york'ta yargılanan i̇ran asıllı reza zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı ebru gündeş, kızı alara ile birlikte thy'nin tk 003 sefer sayılı uçağı ile new york'a geldi.

Ebru Gündeş Alara Zarrab - Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş, Kızı Alara ile Birlikte New York ... - Abd'nin i̇ran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan new york'ta yargılanan i̇ran asıllı reza zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı ebru gündeş, kızı alara ile birlikte thy'nin tk 003 sefer sayılı uçağı ile new york'a geldi.. Şarkı sözleri yazan,sibel can ve i̇brahim tatlıses'e şarkılar veren reza zarrab, kendisinden 10 yaş büyük ebru gündeş'le müziğe olan ilgisi sayesinde tanışma fırsatı buldu. Bodrum'da arkadaşının evinde mangal partisine katılan gündeş, uzun süre sonra ilk defa kızıyla görüntü verdi. Beş yıllık suskunluğunu 'aşık' isimli yeni albümüyle bozan ve ortalığı kasıp kavuran ebru gündeş, kutsal topraklarla buluştu. Ebru gündeş, reza zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. Kızı alara ile new york'a giden ebru gündeş, eşi reza zarrab'la bir araya geldi.

Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk kez ona yedirdi. Zarrab ile gündeş, çocuklarını objektiflerden uzak tutup göz önünde bulundurmamayı tercih ettiler tatil rotalarını. Reza zarrab, eşi ebru gündeş ve kızı alara ile gittiği miami'de gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Ünlü şarkıcı ebru gündeş ile reza zarrab 'ın kızı olan alara zarrab , yıllar sonra ilk kez kameralara yansıdı.

Ebru Gündeş'in Alara'sı büyüdü - Sözcü Gazetesi
Ebru Gündeş'in Alara'sı büyüdü - Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
/ alara annesini ön sıradan izledi. Reza zarrab'ın casusluk soruşturması kapsamında el konulan kanlıca'daki villasında oturmaya devam eden ebru gündeş'in, kızı alara zarrab'ın babasının durumundan haberdar olmaması için evdeki tüm elektronik aletlerin internet bağlantısını kestiği iddia edildi. Ünlü sanatçı ebru gündeş, kanlıca'daki ikiz yalısından taşınmaya karar verdi.180 derece boğaz manzaralı yalıda 9 yaşındaki kızı alara ile ebru gündeş savunmasında, suça konu edilen kanlıca mahallesi'nde 4 ve 5 parseller üzerindeki 2 yalıyı eşim reza zarrab yaklaşık 6 yıl önce satın almıştı. İşte zarrab ve ebru gündeş'in kızları alara zarrab. Ebru gündeş yakınlarına ''alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Türkiye'deki mal varlığına el konulan zarrab'ın kızının da mal varlığına el konuldu. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. Zarrab, ebru gündeş'in uzun süredir hayranıydı.

Zarrab, ebru gündeş'in uzun süredir hayranıydı.

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili amerika'da görülen davanın önemli ismi reza zarrab, geçen günlerde ebru gündeş yakınlarına ''alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Alara zarrab'ın şu an üzerine hangi mal varlıklarının olduğu bilinmiyor. Bülent cankurt'un yazısı şu şekilde: Ebru gündeş, reza zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. Ebru gündeş, kızı alara son dönemlerde eşi reza zarrab ile oldukça sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ebru gündeş, şimdi de kızı alara zarrab için evinde aldığı önlemlerle gündem oldu. / alara annesini ön sıradan izledi. Ünlü sanatçı ebru gündeş'in yıllarca herkesten sakladığı kızı alara ortaya çıktı. İyi parti erzurum milletvekili naci cinisli, şarkıcı ebru gündeş ile kızının vip girişini kullanarak atatürk havalimanı'ndan abd'nin new york kentine gittiğini duyurdu. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. Beyaz tv 88.192 lượt xem2 năm trước. Ebru gündeş'in aşırı kiloları dikkat çekti! Zarrab'ın eşi ebru gündeş, bugün, kızı alara zarrab ile birlikte new york'a gitti. Ebru gündeş'in mal varlığına el konulmadı.

Bakıcılarıyla parkta oynayan minik alara'nın babasına benzediği gözden kaçmadı. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. Bodrum' da arkadaşının evine giden ve burada yapılan mangal partisine katılan ünlü sanatçı ebru gündeş, uzun süre sonra ilk defa kızıyla görüntü verdi. Çünkü reza zarrab boşanmak istemiyor. Kızı alara ile new york'a giden ebru gündeş, eşi reza zarrab'la bir araya geldi.

Ebru Gündeş, eşi ve kızı ilk kez aynı karede! İki aşkım...
Ebru Gündeş, eşi ve kızı ilk kez aynı karede! İki aşkım... from img3.aksam.com.tr
Bodrum' da arkadaşının evine giden ve burada yapılan mangal partisine katılan ünlü sanatçı ebru gündeş, uzun süre sonra ilk defa kızıyla görüntü verdi. Beyaz tv 88.192 lượt xem2 năm trước. Zaten uzun süredir bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmadı. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab bodrum'da derya ayaydın'ın mangal partisine katıldı. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. 2 şarkı besteleyerek ortak arkadaşları aracılığı ile bu şarkıyı ebru gündeş'e gönderdi. Yaklaşık bir aydır bodrum'da 7 milyon euroluk ultra lüks teknelerinde kızları alara'yla tatil yapan gündeş ve zarrab çifti üç gün önce i̇stanbul'dan gelen i̇brahim tatlıses eski eşi derya.

Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk kez ona yedirdi.

Keza, ebru gündeş'in de artık istediğini zannetmiyorum. Ebru gündeş, reza zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. Ebru gündeş ve kizi alara bodrum'da tati̇lde! Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk kez ona yedirdi. Ebru gündeş'in 11 şubat 2010'da evlendiği reza zarrab ile ortak kızları alara, 16 ekim 2011'de dünyaya gelmiş, gündeş kızı alara'yı kameralardan uzak tutmayı tercih etmişti. / alara annesini ön sıradan izledi. İşte zarrab ve ebru gündeş'in kızları alara zarrab. Bülent cankurt'un yazısı şu şekilde: Bunun nedeni ise evlenmeden önce yaptıkları evlilik sözleşmesi. İlgi̇ odaği oldu havuz başında gerçekleşen partide minik alara ilgi odağı olurken; Havuz başında gerçekleşen partide ufak alara ilgi odağı olurken; Ebru gündeş, kızı alara zarrab ile birlikte geçen yıl reza zarrab'ın yanına amerika'ya ziyarete gitmişti. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi.

Ünlü sanatçı ebru gündeş'in yıllarca herkesten sakladığı kızı alara ortaya çıktı. Çünkü reza zarrab boşanmak istemiyor. Ayni babasi bu arada alara'nın babası reza zarrab'a olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Reza zarrab, eşi ebru gündeş ve kızı alara ile gittiği miami'de gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündeş'in, kızı alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürülüyor.

Ebru Gündeş Reza Zarrab'tan boşanma kararı aldı | Temiz ...
Ebru Gündeş Reza Zarrab'tan boşanma kararı aldı | Temiz ... from www.temizmagazin.com
Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. Beş yıllık suskunluğunu 'aşık' isimli yeni albümüyle bozan ve ortalığı kasıp kavuran ebru gündeş, kutsal topraklarla buluştu. Keza, ebru gündeş'in de artık istediğini zannetmiyorum. Beyaz tv 88.192 lượt xem2 năm trước. 2010 yılında reza zarrab ile evlenen gündeş, 1 yıl sonra kızı alara'yı dünyaya getirmişti. Bu arada alara'nın babası reza zarrab'a olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Ebru gündeş'in 11 şubat 2010'da evlendiği reza zarrab ile ortak kızları alara, 16 ekim 2011'de dünyaya gelmiş, gündeş kızı alara'yı kameralardan uzak tutmayı tercih etmişti. Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk önce ona yedirdi♦️.

Reza zarrab'ın casusluk soruşturması kapsamında el konulan kanlıca'daki villasında oturmaya devam eden ebru gündeş'in, kızı alara zarrab'ın babasının durumundan haberdar olmaması için evdeki tüm elektronik aletlerin internet bağlantısını kestiği iddia edildi.

Zarrab'ın eşi ebru gündeş, bugün, kızı alara zarrab ile birlikte new york'a gitti. Beş yıllık suskunluğunu 'aşık' isimli yeni albümüyle bozan ve ortalığı kasıp kavuran ebru gündeş, kutsal topraklarla buluştu. Gündeş'in, kızı alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürülüyor. Zarrab ile gündeş, çocuklarını objektiflerden uzak tutup göz önünde bulundurmamayı tercih ettiler tatil rotalarını. Ebru gündeş, kızı alara zarrab ile birlikte geçen yıl reza zarrab'ın yanına amerika'ya ziyarete gitmişti. / alara annesini ön sıradan izledi. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. Havuz başında gerçekleşen partide ufak alara ilgi odağı olurken; Rıza zarrab'ın, ebru gündeş ile müşterek kızı alara sarraf'ın da aralarında bulunduğu 22 yakının mal varlıklarına el konulmasına ilişkin listede bu açıklamanın kısa süre sonrasında zarrab'ın mallarına el konulması adına yasal süreç başlatılmış ancak ebru gündeş'in malları konu dışı bırakılmıştı. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. 2010 yılında reza zarrab ile evlenen gündeş, 1 yıl sonra kızı alara'yı dünyaya getirmişti. Ebru gündeş ve reza zarrab'ın yat keyfi. İlgi̇ odaği oldu havuz başında gerçekleşen partide minik alara ilgi odağı olurken;

Şarkı sözleri yazan,sibel can ve i̇brahim tatlıses'e şarkılar veren reza zarrab, kendisinden 10 yaş büyük ebru gündeş'le müziğe olan ilgisi sayesinde tanışma fırsatı buldu ebru gündeş. Ebru gündeş ve kizi alara bodrum'da tati̇lde!